Om Vänerförvaltning

Vänerförvaltning AB är en PHM-partner – en del av PHM Group. PHM Group är en nordisk koncern inom fastighetsservice med uppgift att ta hand om människor genom att sköta om deras boendemiljö. PHM Group består av branschens bästa bolag med samma värderingar och motiv: företagaranda och en ansvarsfull och pålitlig verksamhet. Med PHM behöver du inte välja mellan den trygga lokala eller den stora nordiska aktören. Hos oss får du det bästa av båda!  

Vänerförvaltning har sitt säte i Karlstad och vi förvaltar närvarande förvaltar cirka 200 objekt och runt 7000 lägenheter. Vänerförvaltning har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och har funnits sedan 1976. Hos oss möter du engagerad och kunnig personal och vi strävar alltid efter långsiktiga kundrelationer, flera av våra kunder har varit med sedan starten 1976.

Tack vare vår långa erfarenhet i branschen har vi upparbetat goda kontakter med exempelvis revisorer, banker, leverantörer och konsulter inom olika områden. Det smarta webbverktyget Webbhero har vidgat gränserna för förvaltningsuppdragen och våra kunder finns nu spridda i hela landet, majoriteten finns dock Värmland.

Trygg och personlig förvaltning

Vi jobbar för en trygg och personlig förvaltning, därför får varje kund en egen huvudansvarig ekonom som också fungerar som föreningens kontaktperson med Vänerförvaltning. Anledningen till detta är att du som kund ska känna dig trygg i att ha en person att kontakta, men också att ekonomen lär känna er som förening och kan erbjuda ett nära samarbete, en större flexibilitet och därmed också en bättre service. Ni når er kontakt via mail, telefon och självklart är ni alltid välkomna att besöka oss på vårt kontor.

Kontakta oss gärna