Om Vänerförvaltning

Vänerförvaltning är ett bostadsrätts- och fastighetsförvaltningsbolag med säte i Karlstad som för närvarande förvaltar cirka 170 objekt och runt 6000 lägenheter. Vänerförvaltning har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och har funnits sedan 1976. Hos oss möter du engagerad och kunnig personal och vi strävar alltid efter långsiktiga kundrelationer, flera av våra kunder har varit med sedan starten 1976.

Tack vare vår långa erfarenhet i branschen har vi upparbetat goda kontakter med exempelvis revisorer, banker, leverantörer och konsulter inom olika områden. Det smarta webbverktyget Webbhero har vidgat gränserna för förvaltningsuppdragen och våra kunder finns nu spridda i hela landet, majoriteten finns dock Värmland.

Trygg och personlig förvaltning

Vi jobbar för en trygg och personlig förvaltning, därför får varje kund en egen huvudansvarig ekonom som också fungerar som föreningens kontaktperson med Vänerförvaltning. Anledningen till detta är att du som kund ska känna dig trygg i att ha en person att kontakta, men också att ekonomen lär känna er som förening och kan erbjuda ett nära samarbete, en större flexibilitet och därmed också en bättre service. Ni når er kontakt via mail, telefon och självklart är ni alltid välkomna att besöka oss på vårt kontor.

Kontakta oss gärna