Tiden går fort…

av 5 juni, 2019Blogg

Tiden går fort….

Det finns ett ordspråk som heter ”Tiden går fort när man har roligt” och det stämmer… Den mest hektiska tiden för oss på Vänerförvaltning är vid årsskiftet och en bit in på vårkanten. Kontrolluppgifter, bokslut, deklarationer, kontakt med revisorer och styrelser, årsmöten, årsmöten och åter årsmöten…. listan kan göras lång… Helst av allt vill man blogga oftare, men vi får nog erkänna att vi inte är några bloggare här på Vänerförvaltning 😊.

Nya bostadsrättsföreningar…

Vi har haft glädjen att ta emot flera nya bostadsrättsföreningar i slutet av 2018 och i början av 2019. Vi ser med glädje fram emot ett gott samarbete och tackar för förtroendet att få hjälpa bostadsrättsföreningarna med deras förvaltning. Några exempel på föreningar är Brf Grand Hotell, Brf Hamnstaden i KD, Brf BoKlok Styrmannen, Brf Bryggpalatset i KD, Brf Ängen, Brf Stångudden, Brf Riksbyggen Hagforshus nr 2, Brf Fisken 17, Brf Fisken 10 och sist men inte minst Brf Kartberget.

Vi välkomnar nya kunder hösten 2019.

Pensionsavgång

Vår medarbetare Carina Johansson lämnar oss och går i pension den sista maj -19. Carina jobbade tidigare på JM som lade ner sin verksamhet i Karlstad 2002.

Vänerförvaltning tog över förvaltningen av JM´S bostadsrättsföreningar inklusive två i personalen, (Carina och Eva-Lisa). Linus Karlberg har arbetat hos Vänerförvaltning sen 2015 och blir Carinas efterträdare. Vi vill önska Carina lycka till in framtiden och hoppas hon får njuta av sin framtida pension. Vänerförvaltning har även fått en resurs i Angelica By. Angelica kommer ta över en stor del av det arbete som Linus gjorde innan han tog över Carinas arbete.

Öppettider under sommaren.

Under sommaren kommer kontoret ha stängt vecka 29,30,31.

Posten kommer hanteras dagligen och leverantörsfakturorna betalas i vanlig ordning. Alla ärenden kan mailas och besvaras så snart vi har möjlighet eller är tillbaka i arbete igen.

Med hopp om en varm och skön Sommar!

Share This