Sommar, sommar, sommar

av 3 juli, 2020Blogg

Sommar Sommar Sommar!

I början av 2020 började allt som vanligt hos oss, men sen vändes allt upp och ner och inget blev sig likt. Inställda årsmöten, nästan inga kundmöten och vi t.o.m. stängde kontoret för spontana besök, allt för att minimera spridningen av det otäcka viruset ”CORONA”. Vi befinner oss mitt i en av de mest omvälvande kriser, men för våra kunder kanske detta inte har slagit så hårt, men det får framtiden utvisa. Blir någon medlem/hyresgäst arbetslös, kanske detta medför att avgiften/hyran inte blir betald i rätt tid, har föreningen några lokaler kanske det blir svårt för företaget som hyr att betala i tid.

Vänerförvaltning har inte märkt någon större skillnad på medlemmar som belånar sin bostad och inte heller på överlåtelser in/utflytt, nästan samma flöde som tidigare. Vi hoppas verkligen att ”Corona” försvinner så man kan återgå till vardagen. Önskar du träffa oss, är det endast tidsbokning som gäller. (Vi är rädda om vår personal och även om våra kunder). All post kan lämnas i den vita brevlådan i entrén och under kvällstid finns det ett brevinkast i ytterdörren.

För de föreningar som önskar hantera sina fakturor (leverantörsfakturor) digitalt, har vi därför skapat en mailadress som bör användas  faktura@vanerforvaltning.se  OBS! här skall endast leverantörsfakturor sändas i PDF-format då de går direkt in i betalsystemet. Har föreningen några kvitton och utlägg skall dessa mejlas till info@vanerforvaltning.se  (dessa går alltså in på direktbetalning och ej ut för attest på webben) kvitton och utlägg kan även lämnas i brevlådan!

Sommaren är här i allra högsta grad och det är dags att passa på att njuta lite extra av solen och värmen. Vi har stängt mellan den 13 juli och den 3 augusti och öppnar åter tisdagen den 4 augusti. Under tiden 13 juli och den 3 augusti kommer posten hanteras och leverantörsfakturorna betalas, dock sporadiskt, då vi inte är tillgängliga på plats varken i telefon eller besök, mejla gärna din fråga till info@vanerforvaltning.se så svarar vi så snart vi kan. Vår webbplats är alltid öppen (kräver inloggning). Här finner du dokument, rapporter och kan även attestera dina fakturor.

Njut av sommaren! Vi ses snart igen.

Bästa hälsningar

Vänerförvaltning AB

Share This