Brf BoKlok Svansjön i Skultorp / Webbhero

av 30 oktober, 2017Blogg

Gränslös förvaltning

På senare år har vi haft möjligheten att vidga våra förvaltningsuppdrag utanför Karlstads och Värmlands gränser. Vi finns nu på ett flertal platser i landet och förvaltar exempelvis föreningar i Mariestad, Vänersborg, Örebro, Sälen och nu också i Skövde. Bilderna visar Brf BoKlok Svansjön i Skultorp, en av våra senaste kunder. Föreningen består av 24 st bostadsrätter fördelat på sex flerbostadshus, föreningen har ett fantastiskt fint läge med sjöutsikt, grillplats och påkostad uteplats. Kanske Sveriges finaste BoKlok förening?

Den stora anledningen till det vidgade förvaltningsområdet som vi har är det digitala verktyget Webbhero, Vänerförvaltnings webbaserade kundportal. I webbhero hittar du all information som rör din förenings ekonomi. Samtliga leverantörsfakturor skickas till Vänerförvaltning för inskanning och kontering, därefter kan du via Webbhero digitalt se och attestera fakturan. Du slipper således attestera fakturan med signatur och sedan posta den till oss. Det finns även en möjlighet att söka historiska fakturor och vem som attesterat dessa och när. Webbhero låter dig även skriva ut balans– och resultaträkning, följa händelser på föreningens transaktionskonto ända ner på verifikatnivå. Detta uppdateras i realtid så att du som kund alltid kan ha koll på föreningens ekonomi.

Det är däremot inte enbart ekonomin som du kan följa i Webbhero. Du kan också skriva ut medlemsförteckning som innehåller varje medlems namn, tidpunkten för medlemmens inträde samt vilken bostadsrätt medlemmen har. Lägenhetsförteckningen innehåller uppgift om varje lägenhets beteckning, antal rum samt ev. övriga utrymmen. Listorna är lätta att skriva ut i Excel eller PDF-format och uppdateras dagligen. Även revisorer, banker och mäklare har nytta av Webbhero. De kan hämta årsredovisningar, stadgar, ekonomisk plan och skriva ut mäklarbilder. Bland annat detta och mycket mer kan ni göra i Webbhero.

Tillgång till Webbhero ingår till alla nya kunder.

Låter det intressant och vill du veta mer? Då är du självklart välkommen att kontakta oss.

Share This