2020 går mot sitt slut

av 15 december, 2020Blogg

2020 går mot sitt slut och ytterligare ett år har passerat då vi alla kämpat på….

Detta år har verkligen varit ett konstigt år pga. Corona, med stort C, som vi kommer minnas ett bra tag framöver…

Föreningar har träffats och haft sina möten både inomhus och utomhus, poströstat och använt teams som mötesplats, men alla har kunnat genomföra sina årsmöten på ett eller annat sätt. Föreningar som har lokalhyresgäster i utsatta branscher har fått hyresstöd. Men hur har Vänerförvaltning blivit påverkat….

Nja, alla skall ju bo, avgifterna skall in, leverantörsfakturorna skall ut, moms/skatter skall betalas och redovisas, kort och gott så fungerar vår verksamhet precis som förr. Vi har heller inte noterat något mindre flöde på medlemmar som köper/säljer/pantsätter sina lägenheter.

Inte heller några fler påminnelser om obetalda avgifter/hyror än normalt…

Vänerförvaltning har fortsatt stängt kontoret, men öppnar vid bokade möten. Vi vill värna om både personal och kunder i dessa tider. Det vore förödande att få in Corona i vår verksamhet och behöva stänga vårt kontor. Allt måste löpa på för att era föreningar skall hållas igång. Vid ett månadsskifte hämtas filer på ca 7 000 inbetalningar gällande hyran/avgifter och leverantörsbetalningar betalas för mångmiljonbelopp var och varannan vecka, nej vi får verkligen hoppas att vi är och förblir friska.

Vi vill passa på att önska er alla en riktigt skön julledighet! Samla ny kraft och vila så tar vi oss an våren tillsammans.

Vi håller därmed kontoret stängt ons den 23 december samt onsdagen den 30 december.

Vi hoppas på en vit jul och en festlig nyårsafton.

Tack för gott samarbete, nu går vi raskt mot 2021.

God jul och gott nytt år!!!

Önskar Vänerförvaltning
med all personal

Share This