Tiden går fort…

Tiden går fort…

Tiden går fort…. Det finns ett ordspråk som heter ”Tiden går fort när man har roligt” och det stämmer… Den mest hektiska tiden för oss på Vänerförvaltning är vid årsskiftet och en bit in på vårkanten. Kontrolluppgifter, bokslut, deklarationer, kontakt med revisorer...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill önska alla våra kunder en god jul genom att skänka en slant till Läkare utan gränser. Vi finns tillgängliga i mellandagarna, men håller kontoret stängt 28 december.

Hej i sommarvärmen!!

Hej i sommarvärmen!!

Nu är det sommar och många går på en efterlängtad semester. Kontoret har stängt under perioden 16/7 – 6/8. Vill du komma i kontakt med oss, så kan du alltid sända ett mail via e-post info@vanerforvaltning.se

General Data Protection Regulation

General Data Protection Regulation

GDPR gäller för samtliga organisationer inom EU som behandlar personuppgifter, därmed även bostadsrättsföreningar. GDPR ersätter tidigare PUL (personuppgiftslagen) och stärker den enskildes integritetsskydd genom att ge enskilda individer större kontroll över hur deras personuppgifter hanteras. Läs mer vad det innebär för dig som förening.

Brf BoKlok Svansjön i Skultorp / Webbhero

Brf BoKlok Svansjön i Skultorp / Webbhero

På senare år har vi haft möjligheten att vidga våra förvaltningsuppdrag utanför Karlstads och Värmlands gränser. Vi finns nu på ett flertal platser i landet och förvaltar exempelvis föreningar i Mariestad, Vänersborg, Örebro, Sälen och nu också i Skövde.

Vill du veta mer?